Cristiano Ronaldo kom från bänken för att bli en räddare! Manchester United 1-2 Premier League öppen

I den första omgången av Premier League 2022-23 mötte Manchester United Brighton på Old Trafford. Fans av billiga tröjor ser mycket fram emot kvällens match. Den goda prestationen under försäsongen gjorde att Manchester United såg ut att börja om igen. Den nye tränaren Ten Hag förlorade dock med 1-2 i sin Premier League-debut! Den holländska tränaren använde 4231-formationen för Manchester United. Den argentinske mittbacken Martinez inledde sin Premier League-debut. Överraskande nog var toppspelaren Eriksen och Ronaldo kom från bänken.

I början av matchen var Manchester Uniteds mittfältsorganisation och anfall uppenbarligen inte tillräckligt jämna. I den 30:e minuten genomborrades Manchester Uniteds backlinje direkt, Welbeck skickade en nedpassning i straffområdet, och Gross utnyttjade möjligheten att slå bollen i nättaket! 0-1, i den 39:e minuten, Brighton bildade återigen ett direkt hot, spelaren tryckte in i straffområdet på Manchester United, och Gross gjorde framgångsrikt mål och gjorde två gånger! 0-2, Manchester United släppte in 2 mål på 9 minuter och hamnade under! I den 53:e minuten av andra halvlek gjorde Manchester United en bytesjustering, och den 37-årige Cristiano Ronaldo kom av bänken. I den 67:e matchminuten fick Manchester United en hörna, och Dalot lät McAllister göra ett självmål i kaoset! Ställningen är 1-2, Manchester United återtog äntligen en stad! I slutet av matchen var ställningen 1-2.

Manchester United förlorade mot Brighton hemma och fick en svart öppning. När spelarna började lämna planen stannade den 37-årige Ronaldo på planen med ett högtidligt uttryck, och applåderade sedan fansen av billiga tröjor och gick. Sådana Manchester United är helt enkelt mållösa, backlinjen är svag och målvakten De Gea tom, mittfältet är dåligt organiserat och saknar kreativitet, Cristiano Ronaldo sitter på bänken och anfallaren verkar inte vara något hot. Vart ska man leda detta Manchester United-lag?